Home

Welkom op mijn Home-pagina. Home sweet home. Thuis.

Wat is “thuis”? We hebben allemaal een plekje op aarde, maar is dat “thuis”? Volgens mij niet.

Volgens mij zijn we allemaal eeuwig levende geestelijke wezens, die op een lange ontdekkingsreis hier op aarde zijn beland. Een tijd lang doen we hier ervaringen op, en dan gaan we weer verder.

Is het niet veel aangenamer om zo naar je leven te kijken? In plaats van “Ik word geboren, ik doe mijn best ongeschonden mijn pensioen te halen, dan ga ik nog een tijdje ‘leuke dingen doen’ en dan ga ik dood en is er niks meer”?

Nadat ik zo’n veertig jaar geleden voor het eerst werd overvallen door de vraag “Wat doe ik hier eigenlijk?” kwam die vraag nog vele malen terug. De zoektocht naar het antwoord leverde me uiteindelijk deze overtuiging op: dat ik een eeuwig levend geestelijk wezen ben, dat op een lange ontdekkingsreis hier op aarde is beland.

Inmiddels vormt deze overtuiging de basis van mijn bestaan. Het is een troostrijke en bemoedigende basis die me veel levensvreugde verschaft. Ik gun jou dat ook. Van harte.

Op deze site laat ik daarom zien waar ik zoal mee bezig ben en ik wens je toe dat je er inspiratie uit kunt putten voor je eigen leven. En ik vind het heel leuk als je een van mijn boeken wilt kopen of mee wilt doen aan een van mijn workshops.

Wil je een boek bestellen, mail dan naar jan.roelofs@euronet.nl en ik stuur je het boek (met nota) toe.

Padwerk Reisgids: € 15,00  + verzendkosten.
Koopman, Dominee, Kunstenaar: € 20,00  + verzendkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *