Home

Kennismaking voor dit driedaags traject: zondagmiddag 6 september, 14.00 – 16.00 en woensdagavond 9 september 19.00 – 21.00 uur

page1image52315152

Op avontuur met je eigen Man Vrouw Mysterie

Ook al heeft Corona al onze plannen eerder dit jaar door de war gegooid, dit najaar gaan we toch door met ons “MV-traject”: drie zondagen waarin je de verbinding en het evenwicht tussen je eigen mannelijke en vrouwelijke kanten verbetert en zo jezelf als MENS versterkt.

* Meer evenwicht in jezelf.
Vastzittend in oude patronen gedragen we ons vaak als man óf vrouw, terwijl wat we zijn is: MENS. Man én vrouw. Iedere man draagt een innerlijke vrouw in zich mee, en iedere vrouw een innerlijke man. Jouw eigen mannelijke en vrouwelijke kanten kunnen elkaar versterken, zodat je zowel gevoelig als daadkrachtig kunt zijn. Ontvankelijk én actief. Afgestemd én gefocust. Daarom gaan we onderzoeken welke kanten van jou nog in de schaduw blijven en hoe die meer in het licht kunnen komen.

* Met de wijsheid en diepte van een mythologisch verhaal

Dat doen we aan de hand van een mythologisch verhaal. Mythologische motieven bieden de voeding waar onze ziel naar verlangt.

* Dichter bij je eigen bron

Wie ben ik? Wie ben jij? Wie zijn wij echt? In deze drie zondagen pellen we met zachte hand wat schillen van ons af. Oude beschermingslagen die we niet echt meer nodig hebben maken ruimte voor een sterkere verbinding met onze eigen bron. Dat zal verrijkend zijn voor je relatie. En voor ál je relaties.

De data: 3 zondagen 20 september, 11 oktober en 1 november 2020 (10.00 – 16.30 uur)

De plek: Het “5e Seizoen” op Midgaard-Almen, waar we zowel binnen als buiten in de natuur werken. Deelnameprijs: € 210,- voor de drie dagen. Inclusief koffie, thee en soep, je neemt zelf je lunch mee. Voor de samenhang en veiligheid in de groep kun je alleen meedoen als je er alle drie dagen bij bent. We houden rekening met de Corona-maatregelen zodat alle deelnemers zich veilig kunnen voelen. 

Kennismaking: Om kennis te maken met ons en onze manier van werken, organiseren we twee gratis kennismakingsmomenten: zondagmiddag 6 september, 14.00 – 16.00 uur en woensdagavond 9 september 19.00 – 21.00 uur. Graag aanmelden door een mailtje aan jan.roelofs@euronet.nl

Meer info en aanmelding:

Dederiek Daum: 06 30623794 / ddaum@euronet.nl / www.dederiekdaum.nl Jan Roelofs: 0575 431140 / jan.roelofs@euronet.nl / www.janroelofs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *