KlankHealingConcerten

Op Midgaard geef ik met Hugo van der Hout regelmatig KlankHealingConcerten.

Data voorjaar 2022: donderdag 28 april, donderdag 19 mei.

Tijdens onze Healing-Lig-Klankconcerten lig je ontspannen te genieten van de klank van allerlei instrumenten en de menselijke stem. Je neemt als het ware een klankbad en daar varen lichaam en ziel wel bij: je laat je door de klanken schoonwassen. Waar je bij “muziek” meestal bewust luistert en ook je hoofd aan het werk zet, laat je je bij “klank” meevoeren in de trilling. Diepere lagen in je levende systeem gaan mee-resoneren en in dat klankveld kunnen de dingen helemaal vanzelf op hun plaats vallen. Misschien komen er allerlei beelden voorbij, of heb je het gevoel dat je in een droomstaat komt. Als de laatste toon wegsterft kun je nog lekker blijven liggen en helemaal in je eigen tempo weer terugkomen in het hier en nu. Samen met de anderen drink je een kopje thee en misschien heb je de behoefte om wat uit te wisselen, maar dat hoeft niet.

Hugo van der Hout werd jaren geleden gegrepen door de mysterieuze tonen van de digeridoo. Hij maakt ze, bespeelt ze en geeft les. Daarnaast heeft hij een achtergrond in energetische healing.

Jan Roelofs is al lang gefascineerd door de helende kracht van geluid. Hij heeft een achtergrond in het Padwerk en beheerst vele instrumenten, waaronder zijn eigen stem.

Hugo en Jan zijn beiden verbonden aan de Stichting Midgaard Almen. Op dit uniek kleine landgoed staat “Het Vijfde Seizoen” waar de klankconcerten plaatsvinden.

Data:
Donderdag 28 april 2022

Donderdag 19 mei 2022

Inloop vanaf 19.30, start 20.00 uur. Een klankconcert duurt circa 1,5 uur.

Opgave vooraf via mail: jan.roelofs@euronet.nl

Er is maximaal ruimte voor 16 mensen. Neem bij voorkeur je eigen matje mee.

Bijdrage: € 15,-